senaste dagarna


Onsdag: åkte på kryssning med Jonsson, Karro, Ramin och Oscar. Finns inte så mycket att berätta blev en ganska händelserik kryssning men inte på de bra sättet.. Ena killen fick utegångsförbud och om han gick ut från hytten skulle de bli fyllecell för hans del. Ramlade ner för trapporna med klackskor, var själv PINSAMT... Blev bråk på dansgolvet, cp kille! Stod i mellan killen vi var med och en annan som var dum i huvet fick några slag mot mig och knuffar.. Men finns vissa sjuka grejer som gjorde kryssningen lite roligare och minnesvärd, haha!

Torsdag: åkte hem. Gick ut och gick med Karro och mamma senare i typ 1 1/2 timme. Karro sov över så vi kollade skräckfilm på datan i sängen.

Fredag: Karro och jag blev hämtade av Ramin, vi åkte till sundbyholm. Blev att sola och BADA MASSA!, UNDERBART! Såg Samme och Henke där, längesen :). Blev att åka hem ganska sent. Karro skjutsade runt lite folk så följde med henne som sällskap blev att åka till Västerås sist och virra runt där i någon timme (var massa kör där pgr av Power meet).




Lördag: Karro och jag åkte till Mälarbaden var där ett tag innan vi åkte hem till Karro för att börja fixa oss. Blev tjejkväll med underbara brudarna! Vi pratade massa och det dracks. Åkte iväg till en fest men var helt dött så drog vidare, hände en liten grej på vägen men gick ganska bra iallafall! På natten skjutsade Jonsson oss till "Sundbyholm" typ. Ramin och Oscar kom med båt och hämtade oss. Vi åkte till en ö där de var lite folk som festade.



Söndag: kunde inte sova något på ön var helt död klockan fem.. Vi åkte in till land lite efter sju då vi blev hämtad av Katta. Gick hem och sov ett bra tag efter det. Blev Mc donalds med mamma och Karro senare mot kvällen. Gick och la mig ganska tidigt runt nio.



Måndag: sov länge.. Spelade minigolv med mamma och Karro, suger på det!! Blev att fixa ihop sallad när vi kom hem, underbart! Fixade ihop mitt CV och ett personligt brev, sökte till ett extra jobb. hoppas!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback