IDRE

Söndag: åkte vi från stan tog jätte lång tid att åka ner vi stannade på vägen och åt Mc Donalds. Kom fram typ vid ett på natten då började alla dricka och packa upp. La oss och sov efter 7 tror jag, sov i en skit säng!

Måndag: vaknade med massa klotter på kroppen, haha värst hade Ricky hade massa i ansiktet. hände inte så mycket mer jag åkte med killarna till affären och handlade sen börjades vi fixa oss och dricka. Tog över soffan istället som sovplats!

Tisdag: följde alla med till backen. Ricky, Hauta, Jonsson och Henke åkte skidor. Vi andra åkte på svarta sopsäckar, SÖG SKIT PULKABACKE! Så vi drog till aktivitetshallen spelade biljard och spel på massa maskiner. Gick och åt på pizzerian sen till afterskin. Mötte upp dom andra och åkte hem. Bastade och drack senare.
Onsdag: var kvar hemma när dom andra drog till backen. Slappade bara massa. Bastade och drack senare.

Torsdag: Karro, Kenny och jag följde med till backen drog till aktivitetshallen spelade massa sen skulle vi spela basket men korgen sög. Så drog och mötte upp dom andra sen gick vi till hoppen för att ta kort när dom åkte. Drog till afterskin satt där och drack. Dom andra kom dit var kvar där en stund sen tbx till huset. Bastade och drack senare. Karro och jag krigade med Ricky, han åkte ner för trappan på en madrass med huvet före och fick en glas kula i ansiktet HAHA! Svarta pennan kladdades massa på oss!

Fredag: bastade på morgonen sen fixade Karro och jag maten. Alla började fixa sig. Drog till backen och åt buffe på värdshuset. Hauta och Jonsson började prata med bandet, haha. Vi åkte hem. Hauta fick samtal av bandet som ville att dom skulle komma till nattcluben. Så vi drog tbx till backen med taxi (Erika och Samme stannade hemma). Var jätte kul där bort! Killarna uppträde på scenen senare massa folk knuffade och skit..., irriterande!
Vi dansade massa blev jätte varmt där inne. När de stängde fick vi inte tag i någon taxi så trode inte att vi skulle komma hem. Men sen fixade Henke att en kille skjussade oss hem, tack!! När vi kom hem var vissa riktigt fulla, haha! Somnade säkert efter sex.

Lördag: städade och packade ihop allt. Åkte hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback