2011.04.29


Kom typ precis hem. Har varit hos Hauta med nÄgra tjejer, myskvÀll pÄ altanen!
HÀr har ni tvÄ halvt oseriösa bilder pÄ hur jag sÄg ut. Tror jag kör pÄ samma frisyr imorgon!, tycker det Àr roligare att göra hÄret annorlunda ibland :)! (Stort och lockigt gillar, haha!)

Ska sova nu sÄ natti alla barn

pÄsklovet - 22 & 23 april


_________________________________________________________


2011.04.28

Sitter hÀr och vÀntar pÄ att söta Karro som har fÄtt körkortet idag, grattis gumman!
Var pÄ ett möte idag kÀndes jÀtte bra! Gick till praktiken efter, imorgon Àr sista dagen med Lisa och Benny :/.

Hm paketet kom idag massa fina klĂ€der (y) ! Åkte ner till gamla stan med mamma efter hon slutat. fixade ihop tvĂ„ saker dĂ€r sen lĂ€mnade jag in mitt CV ocksĂ„, HOPPPAS!!!


pÄsklovet - 18 aprilpÄsklovet

16 april: tog tÄget till vÀsterÄs. handlade lite. trÀffade en del av slÀkten. var pÄ söta alice dop. trÀffade helt underbara mÀnniskor. startade ett huslarm. tog tÄget hem. Äkte hem och fixade mig. hem till karro för att förkröka med tjejerna. gick till harrys för att fira jackie men drog vidare till nybron. trÀffade massa folk. följde med hem till fredrik. somnade nÀr vi kollade film.

17 april: fredrik och jag tog bussen till Ärby. Äkte till mc donalds senare pÄ kvÀllen med jessie och karro.

18 april: tunapark med jessie. satte oss i rothoffs och Ät subway. hem till jonsson. satt ute och spelade kort med tjejerna. kvÀlls bio med karro, mys!

19 april: klippte mig. var pÄ arbetsförmedlingen med karro och jessie. gick och trÀnade. hem. jessie kom över. vi blev hÀmtad av 4 killar. drog med dom till skogstorp pÄ fest. var lite dött i början men sen blev det roligare efter ett tag. jessie och jag drog vidare med dom flesta bort till ica ekÀngen ett hotell som ligger dÀr. drack mera och pratade massa.

20 april: vaknade pÄ hotellet. hoppade ut genom fönstret, haha. Äkte hem till mig. karro kom över vi slappade i mammas sÀng med film. Äkte hem till irkku med mamma. Ät gott och hade en trevlig kvÀll med dom. hem och slappade framför datan.

21 april: var hos mig innan krogen med karro och jessie. drack lite. drog till harrys för att kolla pÄ jay, han sög! gick pÄ "efterfest". drog ut för att trÀffa en person. hem och sov.

22 april: tunapark med jessie. köpte subway. hem till mig för att sÀtta oss pÄ balkongen och Àta maten. tjejkvÀll hos hauta med kort spel och godsaker.

23 april: hem till mormor för pÄsk middag. till bussen för att trÀffa tjejerna som hade kidnappat jonsson. vi gick runt med henne pÄ stan sen lÀmnade vi henne pÄ make up store. alla drog hem till sig för att fixa sig till kvÀllen. gick och sola. hem. hem till jonsson för att fira henne. vidare till harrys efter tolv klockan. dansades en heldel och trÀffade massa folk. hem till hauta för efterfest. dracks en heldel. kollade pÄ film men somnade i ens knÀ.

24 april: vaknade upp i fÄtöljen dÀr jag lÄg och sov pÄ en kille, haha! fick skjus hem av jessies mamma. slappade resten av dagen framför teven.

25 april: Äkte ner pÄ stan med karro för att Àta. efter cyklade vi sveaplan för att trÀffa erica. tog en glass. cyklade till royal. trÀffade jonna och mia. cyklade till sylvia satte oss dÀr med folk. cyklade tbx till royal men var fullt. Äkte hem med karro. lÀmnade cyklarna och bytte om. blev hÀmtad av björn, erica och samme. handlade pÄ ica maxi. hem till björn för att grilla. spelade spel. lyssnade pÄ musik. tittade pÄ tv. hem.

2011.04.25


SORRY

Blir ingen uppdatering om lovet idag.. Är jĂ€tte trött sĂ„ ska börja sova nu men lovar imorgon kommer inlĂ€gget upp. Men istĂ€llet ska ni se nĂ„gra vĂ„r bilder jag tagit idag.

puss

uppdatering imorgon

Det kommmer komma upp en stor uppdatering om lovet och bilder imorgon :)

kram

dröm outfit


JUSTE mÄste bara berÀtta

Jag Àr jÀtte klantig och skÀmmer ofta ut mig..
Idag nÀr jag var inne pÄ pressbyrÄn och hadde handlat klart sÄ ska jag gÄ ut. Det sitter massa byggar killar vid ett bord som finns dÀr inne och det stod tvÄ vÀktare brevid dom. NÀr jag ska gÄ ut sÄ Àr det nÄgra trappsteg innan dörren ut. Jag har en stor idrottsvÀska och sen nÀr jag gÄr i trappan vad tror ni jag gör? Ramlar om kull pÄ sista steget! Fan vad jag skÀmdes hoppade upp fort som fan.. Sen nÀr jag ska gÄ fort ut genom dörren sÄ hÄller den pÄ Äka igen pÄ mig sÄ mÄste backa och vÀnta tills den Äker upp igen. Sen möter jag en tant som kommer i mot mig nÀr jag kom ut hon bara log Ät mig, hon sÄg nÀr jag flög om kull, kul!...

ALLTID JAG.

vÀsterÄs imorgon

Ska börja kolla fram 2 olika outfits till imorgon, sÄ jag har de klart och att jag inte behöver stressa imorgon.
Åker till vĂ€sterĂ„s imorgon ska gĂ„ och handla lite sen ska jag bli hĂ€mtad vid tĂ„gstation. Ska bli kul att trĂ€ffa alla men börjar faktis blir ganska nervös nu... Hoppas verkligen pĂ„ att de gĂ„r bra imorgon. Tar tĂ„get hem sen senare dĂ„ blir det hem för att börja fixa mig och börja dricka. Ska till Harrys sen för att fira Jackie och festa med massa folk.

hejdÄ


2011.04.15

- Crosstrainer
- Lite styrketrÀning
- Crosstrainer
- Cykling
- TrÀnade magen
- Step maskin

2011.04.13

- Crosstrainer
- StyrketrÀning
- Cykling
- TrÀnade magen
- Step maskin

Efter jag varit hemma en stund tog jag cykeln upp till Ă„rbyskogen.
- sprang 1.25km pÄ 5.49

2011.04.12

- Crosstrainer
- TrÀnade armar, rygg och mage
- Cykling

2011.04.11

- Cykling
- StyrketrÀning
- Crosstrainer
- TrÀnade magen

2011.04.10

helgen

I fredags var jag pÄ praktiken efter det gick jag pÄ stan sen drog jag hem. PÄ kvÀllen Äkte Karro och jag till Erika dÀr det var lite folk. Gick vidare till Kenny efter en stund kom massa folk dit. Följde med David och John pÄ "efterfest". Blev dricka dÀr, spela biljard, prata med massa och lyssna pÄ musik. Helt okej kvÀll :)!

I lördags Äkte mamma och jag hem till Malin. Blev dricka och Àta gott med trevligt sÀllskap. Vi drog till en krog borta vid dom. Emelie och jag tog oss mot nyfors dÀr vi drack och vÀntade pÄ Jimmy. Vi drog till Time out med lite folk sen, hade de trevligt dÀr. HÀnde lite annat sen men orkar inte ta det kan ju bara sÀga att vissa tjejer Àr bara för mycket, pinsam brud leket nÄgot för jag inte visste hur gammal hon var haha!

You can run, you can hide. But you can't escape

Har inte skrivit sÄ mycket pÄ sista tiden om min vardag sÄ kan vÀl skriva för en gÄngs skull om min dag.
Har varit pĂ„ praktiken idag trivs jĂ€tte bra! Åkte ner till stan för att möta upp janiina nĂ€r jag slutat. Vi gick och trĂ€nade sen solade vi efter. AnvĂ€nde nĂ„gon solmedel nĂ€r jag solade sĂ„ fick ganska bra med fĂ€rg (y) gillas!
Nej nu ska jag sova Àr jÀtte trött.. Natti.

2011.04.07


(inte min bild)


- Crosstrainer
- StyrketrÀning
- TrÀnade magen

2011.04.06


(inte min bild)


- Crosstrainer
- Cykling
- TrÀnade magen


2011.04.05

- Cykling
- StyrketrÀning
- Crosstrainer
- TrÀnade magen

2011.04.04


2011.03.01

FREDAGS
- cykling
- styrketrÀning
- trÀnade magen

I just kept lookin' down

Fre: var pÄ praktiken fick sluta tidigare sÄ Äkte ner till stan. Köpte hÄrinpackning och silkesdroppar till hÄret, bra grejer det dÀr! Solade pÄ stan med Janiina och trÀnade. Hem och börja stÀda undan lite och fixa mig. Malin, Emelie och Sebastian kom över och Ät tacos med oss, mys!

Lör: fixat till i rummet, glott pÄ film, rensat och slappat.

RSS 2.0