jessica+sabina=?

jessica+sabina=jessiebina.blogg.se

nu har jessica & jag startat en blogg tillsammans :),
fast jag tÀnker endÄ ha kvar den hÀr bloggen!
Men det kommer inte bli sÄ ofta uppdaterat hÀr men den andra bloggen uppdateras varje dag!

/love sabina


090807

Gick aldrig pÄ Johannas begravning idag, orkar verkligen inte sitta dÀr i kyrkan igen och se hela hennes familj ledsna och alla klasskompisar.

NÀr vi var i skolan dagen efter olyckan gud vad jobbigt det var att se alla ledsna och sen nÀr hennes mamma och dom kom. Klarade inte ens att vara dÀr inne med dom, se hennes mamma grÄta och började prata om hur fin hon var.

NÀr det var minnestund i kyrkan det var dÄ som jag verkligen började fatta att du inte finns kvar hÀr lÀngre. NÀr prÀsten sa vÀlkommna till Johannas minnestund det var dom orden som fick mig att förstÄ att du verkligen Àr borta.

Jag kommer aldrig riktigt tro att du Àr borta. För nÀr jag tÀnker pÄ dig ser jag nÀr du skrattar och nÀr du, jag, lina och belinda satt i grÀset och Ät tÄrta frÄn en och samma tallrik, sen nÀr vi alla började kladda tÄrta pÄ varandra haha vad alla kollade pÄ oss. Den dagen kommer alltid att ha en viktig plats i mitt hjÀrta. 10Ärs jubileum 15 maj 2009

Johanna Karlsson vila i frid

090806

hallstahammar (y)

Tis; Äkte till hallstahammar till campingen med karro, hauta, simon, robert & adde. Vi grillade, drack, pratade, hauta och jag trÀffade en engelsk man, trÀffade massa killar och det hÀnde lite grejer sÄ karro och simon drog hem.
Ons; var vid badet, gick och handlade mat (billigt och bra haha), grillade, drack = öl spelet xD,trÀffade nÄgra av killarna frÄn dagen innan, haha robert ja han stÀller upp för laget om det behöves, gick till engelsk mÀnnen, jag gick och försökte  sova, dom andra kom vi alla började sov.
Tor; diska, stÀda, var vid badet, Äkte hem.

Äh vill tbx! vill inte vara hÀr i Àckel stan ;)