2013.04.28

Idag har det inte hänt mycket! Fick besök tidigare idag av gudmor och Daniel. Dom lämnade vinet och mitt ljus, 12 flaskor haha aja nu har mamma och jag dricka om vi vill ha. Fast har inga planer att dricka på ett tag!
 
Har iallafall varit ute på promenad idag med mamma sen stannade vi förbi i tränings parken. Körde lite övningar när jag kom hem också. Så har gjort något nyttigt under dagen.
Var ju igår kväll/natt och tränade gick sådär.. Var helt slut och mådde illa ett tag. Mamma undrade om jag skulle svimma var helt vit i ansikte, får ta det lite lugnare ett tag tills jag känner att jag orkar mera.

PUSS

2013.04.27

 
 
Ska gå och träna när som med mamma. Var ett tag sen jag var på gymmet, över 4 veckor.. Tänker inte grubbla över det som har varit. Men tänker iallafall komma igång seriöst nu när jag är frisk!
 
 
.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.♥.
 
Är kär i min nya polar klocka! Köpte den för några veckor sen har bara hunnit provat den en gång när jag var uppe i årby skogen och sprang, bästa köpet för i år! Fick 40% rabatt på den också så blev billigar än det priset som står på kartongen.
 

2013.04.21

hello! dålig uppdatering, jag vet! Men har legat sjuk i 1 veckas tid, har aldrig tur.. Mamma var först sjuk sen smittade hon ner mig men blev dåligare än mamma. Har legat i feber, hosta, förskylning och sjukt ont i kroppen men mår bättre nu bara lite hes m.m.

-Kommer bli bättre här på bloggen med uppdatering nu när jag är frisk, PUSS

handikapp för tillfället

Dålig jag är! Vet att jag har bloggat skit dåligt..
Men har haft sjukt ont i tårna orkar inte sitta och skriva om inget just nu! Gör liksom inget om dagarna förutom är hemma bara. Kan liksom inte göra något eftersom jag har så ont speciellt när jag går.. Vet inte vad jag har gjort men båda stortårna är rejält svullna plus naglarna blå.. Tycker det är jätte vidrigt hatar liksom fötter så är inte så glad just nu. Har ganska ångest för kommer troligtvis tappa ena nageln, får panik av att tänka på den. Klarar inte av att tänka på sånt är jätte känslig mot vissa saker!!
 
 
-Tror att jag kan ha fått det här från mina klackskor som jag hade på mig i ca 7 timmar. Helt sjukt har aldrig fått något sånt här tidigare, förutom skavsår och blåsor..