samma bild gÄnger tvÄ


okej nu Àr det skÀrpning

Ja jag vet har varit helt off.. Har faktis bara sovit om dagarna, Ängest! AssÄ jag har varit helt död den hÀr veckan och förra, pinsamt fast sant. Men nu ska jag ta tag i mitt liv mÄste börja fÄ rutin och ta tag i livet.
Sitter just nu och söker massa jobb i olika stÀder.
 

Har haft kontakt med vÄrden den hÀr veckan och förra angÄnge mitt blodvÀrde. Fick reda pÄ idag att allt sÄg bra ut nu! HAPPY.
 

Fredag/lördag natt mötte jag T och pratade massa.. Jo jag mÄste fan vara trög! Men nu Àr det hÀr sista satsningen och vi fÄr se hur det blir. I lördags blev det utgÄng med Hanna.e och Matias plus hans kompisar. Blev en bra utgÄng med lagom alkohol, trevligt sÀllskap och dans.

hörs ..

Är sĂ„ jĂ€vla irriterad just nu! Har Ă­ngen orka att sitta vid datan nĂ„gon mera idag..
Inget vill gÄ bra för mig, kul.
 
TĂ€nkte bara förklara en sak snabbt varför det varit sĂ„ tyst dom senaste dagarna pĂ„ bloggen! Jag har varit sjukt trött hela tiden och sovit massa förra veckan. Jag har fortfarande blodbrist fick jag reda pÄ det förra veckan sĂ„ Ă€r pgr av det jag Ă€r helt slut.. HATAR DET!!! Äter medicin men vĂ€rkar inte vilja bli bĂ€ttre men men. Orkar inte gĂ„ in pĂ„ det mera för blir bara arg.
 

workkkk

Ska fixa mig lite snabbt nu och cykla ner till gymmet. Är inte sĂ„ sugen iĂ€ntligen pĂ„ att möta massa folk nĂ€r mitt öga Ă€r helt Ă€ckligt, har fĂ„tt en vagel tror jag sĂ„ hela ögon locket har svullnat upp.. NAJS!
 
Skriver mer nÀr jag har kommit hem, puss.

doppelganger


:)


lördag & söndags trÀning

2 bilder frÄn i lördags nÀr jag var pÄ gymmet och trÀnade!


Söndag - Orkade springa 1.5km i strÀck!!, yes. Annars brukar jag bara orka 1,25m i strÀck.